نیمقرن پیشرفت علمی دربرابر افول غربیها ۱۳-
در غرفه کتابستان مطرح شد؛
بهار کتاب ۳۴| کتاب جدید نویسنده «دوران کوران» به معضلات دختران میپردازد
در دومین روز از نمایشگاه کتاب تهران، غرفه انتشارات کتابستان میزبان سید حسامالدین رایگانی، نویسنده دهه هفتادی و جوانی بود که دو کتاب پرفروش در انتشارات کتابستان دارد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید حسامالدین رایگانی که با دو کتاب «ایهام» و «دوران کوران» در نمایشگاه کتاب امسال حضور دارد، در معرفی کتابهایش میگوید: «ایهام داستانی است که محتوای عاشقانه و دانشجویی دارد. دوران کوران نیز روایتی از یک پزشک در اوایل همهگیری کرونا است که درونمایه اجتماعی و عاشقانه دارد.»
او نحوه چاپ آثارش را اینگونه توصیف کرد: «وقتی ایهام را نوشتم فکر نمیکردم چاپ شود. داستانم را به انتشارات کتابستان آوردم و با کارشناسهای این انتشارات صحبت کردم. آنها داستانم را بررسی کردند، نظرشان مثبت بود و در نهایت کتاب ایهام چاپ شد. پس از آن هم رمان دوران کوران را نوشتم که توسط همین انتشارات به چاپ رسید.»
رایگانی در رابطه با کتاب جدیدش افزود: «الان نزدیک به سه سال است که دارم روی یک رمان کار میکنم. وسواس زیادی برایش به خرج دادهام و تاکنون هفت بار بازنویسیاش کردهام تا به چیزی که میخواستم برسم. امیدوارم بتوانم اواخر امسال یا ابتدای سال آینده چاپش کنم و در نمایشگاه سال آینده عرضه شود.»
او موضوع رمان جدید خود را معضلات اجتماعی در حوزه دختران عنوان میکند و میگوید: «کتاب جدیدم ماجرای یک خانواده مذهبی و پولدار است که مشکلاتی برای دختر این خانواده پیش میآید. درواقع داستان تلنگری است به اتفاقاتی که زیر پوست شهر و در فضای مجازی دارد میافتد.»
رایگانی جامعه مخاطب رمان جدیدش را همه اعضای خانواده میداند و در تلاش است داستان جدیدش علاوهبر دختران، نظر همه اعضای خانواده را جلب کند.
این نویسنده جوان به نحوه انتخاب موضوع رمانهایش هم اشاره کرد و با بیان این نکته که موضوع داستانهایش را از جزییات و اتفاقات پیرامون خود الهام میگیرد، در رابطه با کتاب «دوران کوران» گفت: «مهمترین مسئله برای من این بود که دوران کرونا، مخصوصا اوایل آن یک برهه خاص در تاریخ بود. همه چیز ترسناک بود و هنوز به صورت علمی خیلی چیزها در رابطه با این بیماری کشف نشده بود. اتفاق عجیبی بود و حرفهای ضد و نقیضی هم زده میشد. به واسطه خواهرم که در بیمارستان مسیح دانشوری رزیدنت بود، به بیمارستان میرفتم و از نزدیک آنچه بر بیماران کرونایی و کادر درمان میگذشت را میدیدم. بعد هم مشاهداتم را در قالب یک رمان درآوردم.»
او همچنین در رابطه با استقبال از کتاب کروناییاش در دوران پساکرونا اظهار کرد: «بعضیها میگفتند آنقدر دوران کرونا برای ما تلخ بود و عزیز از دست دادیم که اصلا سراغ کتابهایی که درباره این موضوع باشند نمیرویم. اما برای خیلیها هم جالب بود و دوست داشتند آن دوران عجیب را مرور کنند یا ببینند اوایل آمدن کرونا که شرایط سخت و مبهمی هم وجود داشت، بر یک پزشک که اتفاقا همسرش هم پزشک است و در بخش کرونا کار میکنند چه گذشته است.»ایهام تاکنون به چاپ سوم و دوران کوران نیز به چاپ پنجم رسیده است.
انتهای پیام/
بهار کتاب ۳۴| مسئول غرفه «هیئت حشد الشعبی» خبرداد:
انتشار تصاویری برای اولین بار از شهید ابومهدی المهندس در نمایشگاه کتاب
در نشست «فروزانفر؛ زندگانی و رونمایی آثارش» مطرح شد؛